IconJouw bestelling op tijd in huis voor de feestdagen? Bekijk onze levertijd.
IconJouw bestelling op tijd in huis voor de feestdagen? Bekijk onze levertijd.

Jouw bestelling op tijd bezorgd voor zaterdag 25 december?
Bestel dan vóór:

donderdag 9 december

Image

Bestellingen geplaatst tot 9 december leveren wij voor 25 december. Wij hanteren een levertijd van maximaal 7 werkdagen (10 dagen).

Alle bestellingen die na 9 december worden geplaatst zullen wij nog in de week voor kerst versturen. I.v.m. de extreme drukte bij PostNL kunnen wij helaas niet garanderen dat u uw bestelling voor de feestdagen zult ontvangen. Wij zijn gesloten van 25 december t/m 2 januari. Vanaf 3 januari beantwoorden wij uw e-mails en voicemails zo spoedig mogelijk. Vanaf 10 januari verzenden wij uw bestellingen weer met onze reguliere levertijd van 7 werkdagen.

Backx Positief is niet aansprakelijk als een bestelling niet op tijd wordt geleverd door Post NL.

 

Support

Filter op:

 

Kwaliteit & levering

Wat zijn de verzendkosten naar het buitenland?

Voor de bestellingen die verzonden moeten worden naar het buitenland gelden de zelfde tarieven als voor de verzendingen binnen Nederland. De verzendkosten per bestelling bedragen 2,50 euro indien het pakket door de brievenbus past en 6,95 euro wanneer je bestelling als pakket verzonden moet worden. Bij een bestelling hoger dan 50 euro is de verzending gratis.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

De verzendkosten per bestelling bedragen 2,50 euro indien het pakket door de brievenbus past en 6,95 euro wanneer je bestelling als pakket verzonden moet worden. Bij een bestelling hoger dan 50 euro is de verzending gratis.

Wat gebeurt er als mijn bestelling niet door de brievenbus past?

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden bezorgd van maandag t/m vrijdag.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Je fotobestelling komt in een met karton verstevigde envelop (voorzien van ons logo) door je brievenbus. Foto's t/m 20x30cm zitten in een grote verstevigde envelop. Foto's of producten die groter zijn dan 20x30cm worden door de pakketpost van PostNL geleverd in een koker of doos. Het kan zijn dat je én een envelop met een bestelling kleine foto's én een koker met de foto's die groter zijn dan 20x30cm ontvangt.