Support

Filter op:

 

Kwaliteit & levering

Wat zijn de verzendkosten naar het buitenland?

Voor de bestellingen die verzonden moeten worden naar het buitenland gelden de zelfde tarieven als voor de verzendingen binnen Nederland. De verzendkosten per bestelling bedragen 2,95 euro indien het pakket door de brievenbus past en 7,5 euro wanneer je bestelling als pakket verzonden moet worden. Bij een bestelling hoger dan 65 euro is de verzending gratis.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

De verzendkosten per bestelling bedragen 2,95 euro indien het pakket door de brievenbus past en 7,5 euro wanneer je bestelling als pakket verzonden moet worden. Bij een bestelling hoger dan 65 euro is de verzending gratis.

Wat gebeurt er als mijn bestelling niet door de brievenbus past?

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden bezorgd van maandag t/m vrijdag.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Je fotobestelling komt in een met karton verstevigde envelop (voorzien van ons logo) door je brievenbus. Foto's t/m 20x30cm zitten in een grote verstevigde envelop. Foto's of producten die groter zijn dan 20x30cm worden door de pakketpost van PostNL geleverd in een koker of doos. Het kan zijn dat je én een envelop met een bestelling kleine foto's én een koker met de foto's die groter zijn dan 20x30cm ontvangt.