Schoolfotografie voor speciaal onderwijs

Een professionele én creatieve schoolfoto. Samen maken we een planning die precies bij jullie school past. We nemen jullie graag zorg uit handen door middel van ons online bestelsysteem. We hebben een ruim aanbod van achtergronden en mogelijkheden. Neem contact met ons op of vraag onze infomap aan, we stellen ons graag aan je voor!

 
Informatie aanvragen
 
Speciaal onderwijs
 

Gratis voor school

We komen kosteloos fotograferen en bieden als dank voor onze komst een aantal producten gratis aan:

Een portretfotoset, groepsfoto en teamfoto voor het personeel. School ontvangt tevens extra groepsfoto’s voor het archief en digitale fotobestanden voor eigen administratie.

Voordelen voor ouders

  • Meerdere opnames van de kinderen
  • Inloggegevens blijven het hele jaar geldig
  • Kortingsactie voor de snelle bestellers
  • Bestellingen boven de 65 euro gratis verzonden
  • Uitgebreid & makkelijk winkelen in onze webshop
  • Zelf een fotoset samenstellen voor een vaste lage prijs
  • Bestel je schoolfoto’s ook voordelig in een digitale fotoset
  • Studio terugkommiddag voor zieke of afwezige kinderen
 
 

Onze schoolfotografie

Op de foto gaan, de een vindt het fantastisch en de ander nog een beetje eng. Onze fotografen zijn vakspecialisten en zoeken de beste benadering voor elk kind. Ze zijn geduldig, creatief en vrolijk.

Goed gepland
We horen graag hoe jullie ideale dag schoolfotografie eruit ziet en geven deze dan samen vorm. Ongeveer twee weken voor de afgesproken fotografiedatum maken we samen met jullie een planning. De fotografie op een speciale school vraagt flexibiliteit maar ook structuur. Onze fotografen bieden het allebei. We maken overigens altijd meerdere opnames, zodat leerlingen kunnen wennen aan de camera. Het fotograferen van een klas leerlingen doen wij in gemiddeld 20 minuten, afhankelijk van de grootte en het soort groep.

De grote fotodag
Op de afgesproken plek binnen school bouwen we een studio op. Ook voor het maken van groepsfoto’s denken we graag mee over een mooie locatie of setting. Een klas kan van portret- naar groepsfotograaf doorstromen of andersom, voor zo min mogelijk inbreuk op de dag. Een alternatief voor de groepsfoto is een koppenkaart.

Speciaal onderwijs
 
 
Speciaal onderwijs

Afhandeling & levering

Als de fotograaf terugkomt met alle foto’s, behandelen wij deze op kantoor met uiterste zorg. De beste foto’s worden geselecteerd, gecontroleerd en waar nodig bewerkt. Van deze foto’s printen wij inlogkaarten die op school worden uitgedeeld. Hiermee loggen ouders in op een persoonlijke en beveiligde online omgeving om foto’s te bekijken en bestellen. De bestelling van ouders wordt daarna bij hen thuisbezorgd.

Voor de broertje-zusje foto’s geven we een extra inlogkaart mee. Na twee, uiterlijk drie weken ontvangt school deze op groep gesorteerde inlogkaarten, die de docenten meegeven aan de leerlingen.

In onze webshop vindt je een uitgebreide catalogus van fotoproducten, waarop je schoolfoto direct te zien is.

Naar de webshop
 
 

Klanten vertellen

de Iemenkorf, Almelo

Super!!!

Op de Iemenkorf bieden wij verschillende vormen van dagbesteding en dagbehandeling aan in een warme, speelse en prikkelende omgeving. We richten ons op kinderen van 1 tot 18 jaar die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Op de Iemenkorf komen kinderen met een ontwikkelingsachterstand, autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag, een verstandelijke beperking en/of meervoudige beperking. Om de kinderen te begeleiden is het belangrijk om aan te sluiten bij de mogelijkheden van de kinderen, ook is het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn! De fotografe van Backx voelde dit heel goed aan!!! Zij nam de tijd voor de kinderen zodat zij zich op hun gemak voelden en er een mooie foto gemaakt kon worden.