Schoolfotografie voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Wat worden ze snel groot! We maken ook daarom van dreumes, peuters en kleuters graag een mooi plaatje. We nemen de tijd om de kinderen te fotograferen zoals ze zijn. Samen met jullie maken we een planning voor een gestructureerde, maar ontspannen dag schoolfotografie. Met de door jullie gekozen achtergrond en attributen zetten we al snel een mooie studio neer en maken we er een gezellige dag van.

Neem contact met ons op of vraag onze infomap aan, we stellen ons graag aan je voor.

 
Informatie aanvragen
Kinderopvang
 
 

Gratis voor de opvang

We komen kosteloos fotograferen en bieden als dank voor onze komst een aantal producten gratis aan jullie aan:

Leid(st)ers krijgen van ons altijd een individuele fotoset met portret- en eigen groepsfoto, een teamfoto voor alle personeelsleden en een extra groepsfoto voor het archief.

Voordelen voor ouders

  • Meerdere opnames van de kinderen
  • Inloggegevens blijven het hele jaar geldig
  • Kortingsactie voor de snelle bestellers
  • Bestellingen boven de 65 euro gratis verzonden
  • Zelf een fotoset samenstellen voor een vaste lage prijs
  • Bestel je schoolfoto’s ook voordelig in een digitale fotoset
 
 

Onze schoolfotografie

Op de foto gaan, de een vindt het fantastisch en de ander nog een beetje eng. Onze fotografen zijn vakspecialisten en zoeken de beste benadering voor elk kind. Ze zijn geduldig, creatief en vrolijk.

Goede fotografie begint met een planinng
Voordat we langskomen op de opvang horen we graag hoe jullie ideale dag schoolfotografie eruit ziet. Samen spreken we af op welke dag of dagdelen we komen fotograferen.

De grote fotodag
We zetten een professionele fotostudio neer, op een plek binnen de opvang die jullie het beste past. Het liefst staan we in een aparte ruimte om de kinderen wat meer rust te geven. Voor de groepsfoto zoekt de fotograaf een mooie binnen- of buitenlocatie. Voor de allerkleintjes kan als alternatief een koppenkaart worden gemaakt.

Multishoot
We maken meerdere opnames, zo kan elk kind even wennen aan de camera. Iedere foto die voldoet aan onze kwaliteitseisen plaatsen wij in de persoonlijke bestelomgeving van de ouder in onze webshop. Zo kiezen ouders altijd zelf de leukste foto.

Zelf een fotostijl bepalen
Als school of ouderraad weten jullie als geen ander wat op school in de smaak valt. Door een pose, achtergrond en/of attribuut te combineren bepalen jullie zelf welke schoolfoto er gemaakt wordt. Meer over fotostijlen

Kinderopvang
 
 
Kinderopvang

Afhandeling & levering

Als de fotograaf terugkomt met alle foto’s, behandelen wij deze op kantoor met uiterste zorg. De beste foto’s worden geselecteerd, gecontroleerd en waar nodig bewerkt. Van deze foto’s printen wij inlogkaarten. Hiermee loggen ouders in op een persoonlijke en beveiligde online omgeving, om foto’s te bekijken en bestellen.

Voor de broertje-zusje foto’s geven we een extra inlogkaart mee. Na twee, uiterlijk drie weken ontvangt de opvang deze op groep gesorteerde inlogkaarten, die de leid(st)ers meegeven aan de ouders.

In onze webshop vindt je een uitgebreide catalogus van fotoproducten, waarop je schoolfoto direct te zien is.

 
Naar de webshop