IconOp tijd bezorgd voor moederdag? Klik hier
IconOp tijd bezorgd voor moederdag? Klik hier

Jouw bestelling op tijd bezorgd voor zondag 12 mei?

Bestel dan vóór:

dinsdag 30 april

Image

Bestellingen geplaatst t/m dinsdag 30 april worden geleverd voor zondag 12 mei. Wij hanteren een levertijd van maximaal 7 werkdagen (10 dagen).

Backx Positief is niet aansprakelijk als een bestelling niet op tijd wordt geleverd door Post NL.

 

Schoolfotografie voor voorgezet onderwijs

Wij regelen een goed georganiseerde dag, met professionele en creatieve schoolfoto's als resultaat. Door onze complete online afhandeling voor middelbare scholen nemen we jullie alle zorg uit handen. Dat betekent dat leerling en ouder nu zelf verschillende foto’s, fotosets en fotoproducten kiest en bestelt in onze webshop.

Voor elke school maken we een gepaste aanbieding. Neem contact met ons op of vraag onze infomap aan, we stellen ons graag aan je voor.

 
Informatie aanvragen
 
Vortgezet onderwijs
 

Gratis voor school

We komen kosteloos fotograferen en bieden als dank voor onze komst een aantal producten gratis aan:

Een portretfotoset, groepsfoto en teamfoto voor het personeel. School ontvangt tevens extra groepsfoto’s voor het archief. We komen terug voor een tweede ronde wanneer blijkt dat er leerlingen afwezig waren en we fotograferen ook de eerstejaars leerlingen in het voorjaar.

Voordelen voor ouders

  • Meerdere opnames van de kinderen
  • Inloggegevens blijven het hele jaar geldig
  • Kortingsactie voor de snelle bestellers
  • Bestellingen boven de 65 euro gratis verzonden
  • Uitgebreid & makkelijk winkelen in onze webshop
  • Bestel je schoolfoto’s ook voordelig in een digitale fotoset
  • Zelf een fotoset samenstellen voor een vaste lage prijs
 
 

Onze schoolfotografie

Voordat jullie ideale dag schoolfotografie begint, hebben we alle wensen met jullie doorgenomen. Afhankelijk van jullie planning en het aantal leerlingen op school, bepalen we hoeveel dagdelen en met hoeveel fotografen we komen fotograferen.

De grote fotodag
We zetten een professionele fotostudio neer op een plek binnen school die jullie het beste past. We zijn ongeveer 45 minuten voor aanvang aanwezig. De groepsfotograaf zoekt alvorens een mooie buitenlocatie, afhankelijk van het weer. Fotograferen wij met twee studio’s binnen dan zijn twee beschikbare ruimtes het meest ideaal. We fotograferen een klas in gemiddeld 15 tot 20 minuten. De klas kan van portret- naar groepsfotograaf doorstromen, voor zo min mogelijk onderbreking van het lesrooster.

Zijn er tijdens onze komst meer dan 5 leerlingen ziek of afwezig, dan komen we nog eens terug voor een tweede ronde. Uiteraard plannen we ook het maken van een examenfoto voor jullie in.

Multishoot
De leerling neemt zelf een houding aan die goed voelt. Wij maken dan een foto van dichtbij (portret) en een foto van veraf (vrije pose). Zo heeft de ouder en/of leerling meer te kiezen in onze webshop en voelt de fotografie ongedwongen aan. School ontvangt de digitale portretfoto’s van ons voor eigen administratie.

Vortgezet onderwijs
 
 
Vortgezet onderwijs

Afhandeling & levering

Als de fotograaf terugkomt met alle foto’s, behandelen wij deze op kantoor met uiterste zorg. De beste foto’s worden geselecteerd, gecontroleerd en waar nodig bewerkt.

Van deze foto’s printen wij inlogkaarten of sturen wij inloggegevens per e-mail. Hiermee loggen ouders / leerlingen in op een beveiligde online omgeving om foto’s te bekijken en bestellen. De bestelling wordt daarna bij hen thuisbezorgd.

In onze webshop vindt je een uitgebreide catalogus van fotoproducten, waarop je schoolfoto direct te zien is.

 
Naar de webshop
 
 
Vortgezet onderwijs

Examenfoto’s

Wij maken een groepsfoto van alle examenkandidaten per niveau, richting of van de hele school tegelijkertijd. Deze groepsfoto wordt als 20x30cm gedrukt aan de binnenzijde van een fullcolor en dik A3 papier. Onder de foto printen we een corresponderen namenlijst die we van jullie ontvangen door middel van een nummering. Op aanvraag kan de examenmap ook aan de buitenzijde bedrukt worden, in bijvoorbeeld de kleuren van jullie school.

Vortgezet onderwijs
 
 
Vortgezet onderwijs

Schoolpassen printen

Wij printen kwalitatieve passen die aangepast kunnen worden op de vormgeving van school.

- De pas is een Ultracard ™ van stevig PVC.
- De pas is leverbaar met chip (Mifare) en/of barcode.
- De passen zijn veilig en multifunctioneel.
- Inzetbaar voor bijvoorbeeld betalingsverkeer, de mediatheek, aanwezigheidsregistratie, toegangspoortjes etc.

Is een leerling zijn/haar pas verloren? Dan regelen wij binnen 5 werkdagen een nieuwe pas. Een e-mail van de administratie of contactpersoon is al voldoende.