IconJe bestelling op tijd bezorgd voor de zomervakantie? Lees meer..
IconJe bestelling op tijd bezorgd voor de zomervakantie? Lees meer..

Jouw bestelling op tijd bezorgd voor de zomervakantie?

Bestel dan vóór:

Vrijdag 12 juli

Image

Bestellingen geplaatst t/m 15 juli kunnen worden geleverd voor 22 juli. Plaats je je bestelling na 15 juli, dan leveren wij deze weer vanaf 19 augustus. Wij hanteren vanaf 19 augustus weer de reguliere levertijd van maximaal 7 werkdagen (10 dagen). Let op bestellingen worden op volgorde van datum verwerkt.

Onze klantenservice en kantoor is gesloten van 1 augustus t/m 19 augustus 2024, wij nemen uw e-mails en voicemails vanaf 19 augustus weer in behandeling op volgorde van binnenkomst.

Backx Positief is niet aansprakelijk als een bestelling niet op tijd wordt geleverd door Post NL.

 

Over Backx Positief Schoolfotografie

Backx Positief is gespecialiseerd in het fotograferen van alle soorten onderwijs. Met onze 38 jaar ervaring in schoolfotografie leveren onze enthousiaste vakfotografen en medewerkers elk jaar weer topprestaties op 350 scholen in heel Nederland.

In de wereld van schoolfotografie vindt er continue verandering plaats. In bijvoorbeeld fotografeermethodes, digitalisering en nieuwe fototrends. Doordat we blijven ontwikkelen in ons vakgebied, ervaart school veel gemak tijdens de fotografie en de afhandeling, en ouders bij het bestellen van schoolfoto’s.

 
Overons
 
 

Werkwijze

De leerling wordt door ons geregistreerd gefotografeerd, op naam en/of op leerling nummer. Dat is handig, want zo is het leerlingenbestand bestand op school binnen de kortste keren up-to-date.

Lees ook over ons gegevensbeschermingsbeleid (AVG).

De foto’s worden gekoppeld aan inloggegevens, deze leveren wij als inlogkaart of versturen we per e-mail. Zo loggen ouders in op hun persoonlijke bestelomgeving in de webshop. Hier bestellen ze gemakkelijk zelf hoogwaardige fotoprints, digitale bestanden en fotoproducten. De bestelling wordt vervolgens thuisbezorgd.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met Joke Backx of een van onze collega’s voor meer informatie over onze schoolfotografie. We bespreken graag alle mogelijkheden en zetten je gewenste fotodag ook graag voor je in optie. Zo ben jij alvast voorzien van een mooie datum, onze agenda vult zich namelijk snel.

 
Neem contact op
 
 
Overons

Kwaliteit

Wij werken met uitsluitend professionele apparatuur voor het inrichten van een fotostudio op locatie en het maken van een kwalitatieve foto. De kwaliteit van de foto’s die wij aan ouders leveren, hebben een hoge resolutie waarmee je ze tot wel 1.20 meter groot kunt afdrukken.

Alle gemaakte foto’s worden op kantoor gecontroleerd en waar nodig bijgesneden of bewerkt. In ons fotovaklab worden de foto’s op kleur gecorrigeerd en afgedrukt op hoge kwaliteit fotopapier van Canon. Een digitale foto wordt in de hoogst mogelijke resolutie naar de klant toegestuurd per e-mail.

 
 

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag bereikbaar voor al je vragen. Per e-mail, telefonisch, op social media en aan de balie van ons kantoor. Op onze supportpagina hebben we een aantal veelgestelde vragen al voor je beantwoord.

 
 

Vacatures

  • Wij zijn op zoek naar een freelance schoolfotograaf.
 

Schoolfotograaf (m/v)

Functie
Je bent breed inzetbaar voor fotografie op kinderdagverblijven, basisonderwijs, middelbaar en/of special onderwijs. Als schoolfotograaf ben je vooral actief in de periode maart t/m juni en augustus t/m oktober.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Vroeg uit de veren! Een nieuwe schooldag en dus een nieuwe school in de planning. Bij aankomst zoek je naar een locatie voor het opbouwen van je studio.

Daarna start je met fotograferen volgens planning. Vaak werk je met z’n tweeën. Het kan zijn dat jij vandaag portretfoto’s maakt of juist de groepen fotografeert.

Als een sessie wat uitloopt is dat voor jou geen probleem. Voor de volgende fotografiesessie haal je een nieuwe achtergrond en attributen op bij ons op kantoor. We bieden je tips en trics waar nodig.

Vereisten
- Een opleiding in fotografie
- Ervaring met schoolfotografie
- Goed in de omgang met kinderen
- In het bezit van een rijbewijs (B)
- Spontaan, geduldig en vriendelijk
- Flexibele instelling
- Een gezonde dosis humor, vrolijk
- Creatief inzicht in wisselende situaties

Beschik jij over de eigenschappen van een een goede schoolfotograaf? We nodigen je graag uit voor een gesprek.
Mail ons je motivatie en je Curriculum Vitae.

 
Solliciteer