IconOp tijd bezorgd voor vaderdag? Klik hier.
IconOp tijd bezorgd voor vaderdag? Klik hier.

Jouw bestelling op tijd bezorgd voor zondag 16 juni?

Bestel dan vóór:

Dinsdag 4 juni

Image

Bestellingen geplaatst t/m dinsdag 4 juni worden geleverd voor 16 juni 2024. Wij hanteren een levertijd van maximaal 7 werkdagen (10 dagen).

Backx Positief is niet aansprakelijk als een bestelling niet op tijd wordt geleverd door Post NL.

 

De fotograaf op school

Mooie schoolfoto’s, leuke fotoproducten en tevreden gezichten. Kwalitatieve schoolfotografie begint bij ons bij de opleiding van de fotograaf tot aan de levering van de schoolfoto. We werken uitsluitend met professionele apparatuur waarmee op school een fotostudio wordt ingericht. Zo is elke leerling een fotomodel.

Onze komst op school is gratis. Leerkrachten ontvangen een gratis portretfotoset, teamfoto en groepsfoto van hun klas. School krijgt alle fotobestanden op naam of leerlingnummer, zodat de leerlingadministratie snel up-to-date is. Nieuwsgierig naar alle voordelen en de gratis extra’s? Vraag nu onze infomap aan.

 
 
Informatie aanvragen
 
 
 

Klanten vertellen

Het Prisma, Borne

Enthousiaste fotografe! Goede service en afhandeling van de foto’s!

Goed contact met de medewerkers en ze zijn bereid om mee te denken. De online afhandeling en rechtstreekse betaling vinden wij als school een groot pluspunt!

Montessorischool 't Heem, Hengelo

Een ontspannen fotoshoot met geweldige resultaten!

De lijnen zijn kort. Je kunt je wensen doorgeven en het komt goed! De fotograaf was ontspannen en stelde de kinderen op hun gemak. Hierdoor waren de resultaten geweldig! Wij zijn meer dan tevreden.

De Fontein Oranjestraat, Westerhaar

Kleurrijke herinneringen aan de basisschooltijd

De fotografen van Backx Positief komen elk schooljaar een dag op school om alle leerlingen individueel, in groepsverband en eventueel ook met broertjes/zusjes op de foto te zetten. Vooraf bepaalt de school de kleurstelling van de achtergrond en eventuele attributen die gebruikt kunnen worden. Zo is er ook elk jaar afwisseling in de foto's!

7.5

25 beoordelingen in de laatste 12 maanden

0% beveelt aan

337 beoordelingen met een gemiddelde score van 8

 
 

Onze schoolfotografie in Nederland

Marker

Basisonderwijs

Marker

Voortgezet onderwijs

Marker

Kinderdagopvang

Marker

Speciaal onderwijs