Schoolfotografie voor basisonderwijs

Het is tijd voor een professionele én creatieve schoolfoto. Wij zorgen voor een goed georganiseerde dag op school en nemen jullie graag alle zorg uit handen. Mede dankzij onze online afhandeling. We hebben een ruim en bijzonder aanbod van achtergronden, poses en attributen. Er is voor elke school een gepaste aanbieding.

Neem contact met ons op of vraag onze infomap aan, we stellen ons graag aan je voor.

 
Informatie aanvragen
Basisonderwijs
 
 

Gratis voor school

We komen kosteloos fotograferen en bieden als dank voor onze komst een aantal producten gratis aan:

Een portretfotoset, groepsfoto en teamfoto voor het personeel. School ontvangt tevens extra groepsfoto’s voor het archief en digitale fotobestanden voor eigen administratie. Voor groep 8 hebben we altijd een afscheidsfoto naar keuze.

Voordelen voor ouders

  • Meerdere opnames van de kinderen
  • Inloggegevens blijven het hele jaar geldig
  • Kortingsactie voor de snelle bestellers
  • Bestellingen boven de 65 euro gratis verzonden
  • Zelf een fotoset samenstellen voor een vaste lage prijs
  • Bestel je schoolfoto’s ook voordelig in een digitale fotoset
  • Presentje voor hulpouders
 
 

Onze schoolfotografie

Op de foto gaan, de een vindt het fantastisch en de ander nog een beetje eng. Onze fotografen zijn vakspecialisten en zoeken de beste benadering voor elk kind. Ze zijn geduldig, creatief en vrolijk.

Goed gepland
We horen graag hoe jullie ideale dag schoolfotografie eruit ziet en geven deze dan samen vorm. Ongeveer twee weken voor de afgesproken fotografiedatum maken we samen met jullie een planning. Zo laten we de dag ontspannen, maar gestructureerd verlopen. We fotograferen een groep gemiddeld in 15 tot 20 minuten, afhankelijk van het gekozen aantal poses.

De grote fotodag
We zetten een professionele fotostudio neer op een plek binnen school die jullie het beste past. Het liefst staan we in een aparte ruimte om de kinderen wat meer rust te geven. Voor de groepsfoto zoekt de fotograaf een mooie binnen- of buitenlocatie afhankelijk van het weer en jullie keuze voor het soort foto.

Basisonderwijs
 
 

Multishoot

Basisonderwijs

Kies je voor een multishoot, dan krijg je op school een uitgebreide fotoshoot waarbij we meerdere opnames maken in drie verschillende poses. Wij plaatsen iedere foto die voldoet aan onze kwaliteitseisen in de persoonlijke bestelomgeving van de ouder in onze webshop. Zo kiezen ouders altijd zelf hun leukste foto’s!

Basisonderwijs
Basisonderwijs

Groepsfoto's

Basisonderwijs

Er zijn vele mogelijkheden voor het maken van een groepsfoto, want zoveel mensen, zoveel wensen. Zo maken we al jaren op tradionele wijze groepsfoto’s voor scholen. Maar tegenwoordig draaien wij ook voor moderne groepsfoto’s onze hand niet om.

Bij een koppenkaart worden de portretten in een ontwerp geplaatst. Je kunt kiezen voor een van onze standaard ontwerpen of we maken er een die aansluit bij de huisstijl van jouw school.

Hebben jullie zelf een goed idee voor de groepsfoto’s? Dat is geen probleem voor ons, geef het door en wij gaan voor jullie aan de slag.

Zelf een fotostijl bepalen

Basisonderwijs

Als school of ouderraad weten jullie als geen ander wat op school in de smaak valt. Door een pose, achtergrond en/of attribuut te combineren bepalen jullie zelf welke schoolfoto er gemaakt wordt. Meer over fotostijlen

Basisonderwijs
 
 
Basisonderwijs

Afhandeling & levering

Als de fotograaf terugkomt met alle foto’s, behandelen wij deze op kantoor met uiterste zorg. De beste foto’s worden geselecteerd, gecontroleerd en waar nodig bewerkt. Van deze foto’s printen wij inlogkaarten. Hiermee loggen ouders in op een persoonlijke en beveiligde online omgeving om foto’s te bekijken en bestellen. De bestelling van ouders wordt daarna bij hen thuisbezorgd.

Voor de broertje-zusje foto’s geven we een extra inlogkaart mee. Na twee, uiterlijk drie weken ontvangt school deze op groep gesorteerde inlogkaarten, die de docenten meegeven aan de leerlingen.

In onze webshop vindt je een uitgebreide catalogus van fotoproducten, waarop je schoolfoto direct te zien is.

 
Naar de webshop