IconJe bestelling op tijd bezorgd voor de zomervakantie? Lees meer..
IconJe bestelling op tijd bezorgd voor de zomervakantie? Lees meer..

Jouw bestelling op tijd bezorgd voor de zomervakantie?

Bestel dan vóór:

Vrijdag 12 juli

Image

Bestellingen geplaatst t/m 15 juli kunnen worden geleverd voor 22 juli. Plaats je je bestelling na 15 juli, dan leveren wij deze weer vanaf 19 augustus. Wij hanteren vanaf 19 augustus weer de reguliere levertijd van maximaal 7 werkdagen (10 dagen). Let op bestellingen worden op volgorde van datum verwerkt.

Onze klantenservice en kantoor is gesloten van 1 augustus t/m 19 augustus 2024, wij nemen uw e-mails en voicemails vanaf 19 augustus weer in behandeling op volgorde van binnenkomst.

Backx Positief is niet aansprakelijk als een bestelling niet op tijd wordt geleverd door Post NL.

 

Schoolfotografie in de Coronatijd

De scholen zijn weer open en daarom gaan wij weer door met fotograferen. Natuurlijk doen wij dit wel met extra maatregelen om in deze coronatijd veilig op scholen te kunnen werken. Hieronder leggen wij u uit welke maatregelen wij treffen om elkaars veiligheid te waarborgen.

Preventief op corona testen
Aangezien u onze fotografen bij u op school ontvangt, zullen wij onze fotografen preventief gaan testen. De fotograaf zal dus ook getest worden als hij of zij zelf geen klachten heeft. De test zal gebeuren doormiddel van een antigensneltest. De fotograaf kan dan in een korte periode zien of hij positief of negatief test op corona. Is de fotograaf negatief getest, dan komt de fotograaf bij u op school langs. Is de fotograaf positief getest op corona, dan zal er indien mogelijk een andere fotograaf ingeschakeld worden of de afspraak zal kosteloos verzet worden.

1.5 meter afstand
Tijdens het fotograferen zal de fotograaf minimaal 1.5 meter afstand houden. Aangezien de posities van de fotograaf en de kinderen vooraf bepaald zijn, zal het geen enkel probleem moeten zijn om dit te waarborgen. Daarnaast wordt er een vierkant vlak rondom de fotograaf afgezet om de 1,5 meter afstand tot de fotograaf te waarborgen.

Hygiëne
Uiteraard zal de fotograaf ervoor zorgen dat de belangrijkste onderdelen regelmatig schoon worden gemaakt. Ook zal de fotograaf regelmatig zijn handen desinfecteren.

Wat kan u doen voor een veilige foto?
Naast dat wij bovenstaande maatregelen treffen, kunt u zelf ook uw bijdrage leveren aan een veilige schoolfoto. Zo kunt u bijvoorbeeld klassen opdelen en de scholieren in groepjes naar de schoolfotograaf laten gaan. Ook kunt u zorgen voor een goed geventileerde ruimte waar onze fotograaf kan werken. In verband met de gevoeligheid van onze apparatuur is het helaas niet mogelijk om de portretfoto’s buiten te laten maken.

Vortgezet onderwijs