Op tijd bezorgd voor moederdag?
Op tijd bezorgd voor moederdag?

Jouw bestelling op tijd bezorgd voor zondag 12 mei?

Bestel dan vóór:

donderdag 2 mei

Image

Bestellingen geplaatst tot 2 mei worden geleverd voor 12 mei 2019. Wij hanteren een levertijd van maximaal 7 werkdagen (10 dagen).

Backx Positief is niet aansprakelijk als een bestelling niet op tijd wordt geleverd door Post NL.

 

Support

Filter op:

 

Kwaliteit & levering

Wat zijn de verzendkosten naar het buitenland?
Voor de bestellingen die verzonden moeten worden naar het buitenland gelden de zelfde tarieven als voor de verzendingen binnen Nederland. De verzendkosten per bestelling bedragen € 1,95 indien het pakket door de brievenbus past en € 6,95 wanneer je bestelling als pakket verzonden moet worden. Bij een bestelling hoger dan 50 euro brengt www.mijnschoolfotowinkel.nl geen verzendkosten in rekening.
Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?
De verzendkosten per bestelling bedragen € 1,95 indien het pakket door de brievenbus past en € 6,95 wanneer je bestelling als pakket verzonden moet worden. Bij een bestelling hoger dan 50 euro brengt www.mijnschoolfotowinkel.nl geen verzendkosten in rekening.
Wat gebeurt er als mijn bestelling niet door de brievenbus past?

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden bezorgd van maandag t/m vrijdag.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Je fotobestelling komt in een met karton verstevigde envelop (voorzien van ons logo) door je brievenbus. Foto's t/m 20x30cm zitten in een grote verstevigde envelop. Foto's of producten die groter zijn dan 20x30cm worden door de pakketpost van PostNL geleverd in een koker of doos. Het kan zijn dat je én een envelop met een bestelling kleine foto's én een koker met de foto's die groter zijn dan 20x30cm ontvangt.